Iklan Raya Yang Wajib Ditonton Oleh Semua...Comel Sungguh Adik Ni, Lucu & Nakal - Gerenti Best!

 • Diupload pada 14 Jul 2015

  Iklan Untuk Menyambut Raya 2016 (1437H). Hanya beberapa hari lagi Ramadhan akan berangsur dan Syawal akan menjelang, maka Hari Raya Aidil Fitri akan tiba lagi. Setiap tahun kita akan disajikan dengan pelbagai iklan Hari Raya yang menarik, sedih, menyentuh hati, memberi pengajaran dan sebagainya. Sempena hari yang mulia ini marilah kita mengambil kesempatan untuk menonton filem iklan berikut:

  Terbitan: Telekom Malaysia (TM)
  Tajuk: Adik
  Tahun: 2014

  Saluran VideoMelayuTV sangat berbesar hati dapat memaparkan kompilasi video cereka pendek & koleksi iklan raya TV Commercial Advert terbaru, terbaik, paling best, terpilih, tersyahdu untuk tontonan anda.

  Selamat berpuasa dan selamat menyambut hari lebaran Idul Fitri (Eid al Fitr) untuk umat Islam & masyarakat Melayu di Malaysia, Indonesia, Brunei, Thailand, Filipina, Bangladesh, Pakistan, India, Saudi Arabia dan sebagainya.

  Kami juga ada memuatnaikkan video iklan raya tahun2 yang silam seperti 2014, 2013, 2012 sehingga ke 80an. Semoga anda dapat mengimbau kembali zaman kanak2 dan suasana beraya di kampung atau di desa.

  Selamat hari raya maaf zahir bathin....
  Telekom Malaysia Iklan Hari Raya Aidil Fitri TVC - Adik

  Channel Melayu TV